Blog

Scandic Byporten

Hotell Scandic Byporten er et av de soleklare førstevalgene når du skal overnatte sentralt i Oslo. Prøv billig hotell Oslo når du skal bestille ettersom dem sammenligner flere portaler samtidig og dermed gir deg en lav pris. Hotellet ligger nærmest vegg i vegg med både kjøpesentre og transportmuligheter, samtidig som det kan by på moderne fasiliteter som trådløst internett på samtlige rom.

Scandic Byporten passer seg ypperlig for de som er på overnatting i storbyen, eller for å holde konferanser og foredrag internt i bedrifter. Hotellet tilbyr hele 239 rom og tilhørende møterom, som kan tilpasses det meste av aktiviteter. Egen garasje for hotellets gjester tilbys, og det finnes en trivelig liten bar der man får kjøpt enklere retter i tillegg til drikke.

Shopping muligheter

Hvis du lengter etter shopping, så ligger kjøpesenteret Byporten rett ved siden av. Vil du utforske andre deler av hovedstaden, så er det bare å krysse gata for å komme til sentralstasjonen i Oslo. Det er heller ikke lange veien til Karl Johan, og det finnes flust av severdigheter i nærområdet som turistene vil sette pris på.

Godt rangert

Scandic Byporten er et av de best rangerte hotellene i Oslo på diverse nettsider som tar for seg vurderinger av hotellopphold. Hotellet får spesielt mye skryt for å være tilpasset de som driver med forretninger, men vel så bra er gjennomsnittet for de som ønsker å pleie kjærligheten i storbyen. Frokosten er det som utmerker seg spesielt fra flere av gjestene, med høy kvalitet levert av den velkjente restaurantkjeden Egon.

For deg som vil komme deg inn på hotellet uten å i det hele tatt være utendørs er Scandic Byporten et utmerket valg. Flytoget parkerer nærmest i hotellet, slik at de som kommer fra Gardermoen ikke behøver å gå langt. Det samme gjelder reisende med buss.

http://www.billigehotelloslo.no/hotell/scandic-byporten/

http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Oslo/Scandic-Byporten/

Informasjon om Oslo