Blog

Oslo Hotel City Centre

Hotellet som ligger i Christiania Teater ble åpnet i 2010. Det ligger i Oslos hovedgate Karl Johan, og har perfekt beliggenhet enten man er på businessreise eller fritidsreise. Bygningen er tegnet av arkitekten Henry Coll, og har med sin steinfasade og originale buede døråpninger et særpreg som settes pris på. Hotellet deler lobbyområde med teatret.

Sentral beliggenhet

Beliggenheten er som nevnt meget bra. Det er kun korte gåavstander til blant annet Akershus Festning, Det Kongelige Slott, Stortinget og Nasjonalmuseet for å nevne noe. I Karl Johansgate vil du også finne en rekke butikker, kafeer, restauranter og kafeer. Dersom du er ute etter eksklusive kjøpesentre finner du det i nærheten også, som Paleet, Eger og Aker Brygge.

Rommene som er tilgjengelige på hotellet er enkeltrom, dobbeltrom, Deluxe rom og noen suiter. Det er en sjarmerende gammel bygning, og den brede trappen med tregulv høyner den gode stemningen. Det er italiensk tapet på veggene som er tilpasset rommene. Alle rommene har gratis kaffe og te, trådløst internett, flatskjerm og safe. Enkeltrommene er på 13-15 kvadratmeter, og har det som trengs av skrivebord, tv og designerdusj. Standardrommene er på 20-22 kvadratmeter, og har godearbeidsmuligheter samt tv og designerdusj. Deluxe-rommene er på 28-32 kvadratmeter, har de samme mulighetene som standardrommene, men har større senger. Juniorsuitene er på 35-42 kvadratmeter, har stor flatskjerm, separat soverom og stue med sofa. Sengene her er 180 cm brede.

40 forskjellige typer Gin

Baren i hotellet har spesialisert seg på Gin, og har ikke mindre enn 40 forskjellige typer. Åpningstiden på baren er tirsdag til lørdag fra 19:00.

For de som trenger konferanserom så ligger Oslo Hotel City Centre vegg i vegg med Høyres hus. Her tilbys det moderne og lyse møtelokaler for enhver anledning. Det er muligheter for små og store grupper, helt opp til 330 personer maksimalt. Møterommene har også flott utsikt over Oslo.