Blog

Iris Congress Hotel

Er du fotballgal, og lyst til å dra til Praha? Da burde du bo på Iris Congress Hotel, og overnatte så nærme en gigantisk fotballarena du noen gang kommer til å gjøre. Selve hotellet er nemlig en del av det største fotballstadionet i Tsjekkia!

Et hotell for fotballentusiasten

Iris Congress Hotel deler altså areal med det høyst moderne Eden Arena. Hotellet burde med andre ord være midt i blinken for fotballentusiasten, og kanskje en perfekt gave fra den kvinnelige kjæresten til mannen. Frykt ei heller ikke – man kan også bo her uten å elske den folkekjære idretten, for hotellet byr også på egen spaavdeling, luksuriøse lounger og en hyggelig restaurant med tradisjonell og lokal meny.

Hotellet er av høyst moderne standard, da det ble reist så sent som i 2008. Totalt tilbyr Iris Congress Hotel 150 rom, både for familier, par på kjærlighetstur i Europas «elskovshovedstad» og bedrifter som vil legge møter og konferanser til et virkelig eksklusivt sted, med fire møterom som totalt kan huse opp til 360 mennesker om gangen.

Eden Arena er hjemmebanen til det tsjekkiske topplaget Slavia of Prague. Her spilles det jevnlig Champions League-kamper, og du kan nok se for deg hvordan det er å være på hotellrommet samtidig som 21,000 ivrige tsjekkere prøver å mane frem hjemmelaget til seier mot gigantiske storlag som Barcelona og Real Madrid.

Avslappende beliggenhet

Beliggenheten er også avslappende, da anlegget liger i en rolig del av Praha. Nærområdet består stort sett av andre idrettsanlegg og forretningsområder, men det finnes også kjøpesentre og andre severdigheter i gangavstand. Sentrum av Praha befinner seg en 4km kort busstur unna. Er man på kjærlighetstur og vil bo sentralt i den gamle delen av storbyen er ikke dette hotellet for deg, men dersom du ikke har noe imot å bruke byens transportsystem kan Iris Congress Hotel være et ypperlig sted for overnatting.