Blog

Hôtel Pavillon Opéra

Dette firestjerners hotellet tilbyr luksuriøs overnatting og ligger bare et steinkast fra undergrunnsstasjonen Bonne Nouvelle Metro Station. Hotellet ble bestilt via hotell Paris for 875 kroner per natt. I nærheten finner man severdigheter som det berømte museet Louvre, hvor Mona Lisa er utstilt, Grand Rex-kinoen, den største kinoen i Paris, og Notre Dame katedralen. Et par t-banestopp unna ligger selve symbolet på Frankrike og Paris, Eiffeltårnet, og Champs-Elysèes med Triumfbuen.

Shopping

Er du glad i shopping kan det nevnes at Forum des Halles, et kjøpesenter på fire etasjer under bakken som byr på spennende butikker og restauranter. Her ligger også den største undergrunnsstasjonen i Paris som har over 800 000 reisende hver dag. Senteret har over 40 millioner kunder årlig, hele 23 kinoer og en veldig populær svømmehall.

Gjesterom

Hotellet har 92 gjesterom, alle utstyrt med aircondition, minibar og oppbevaringssafe. Alle rommene har flatskjerm-TV med parabol og pay-TV, samt at det tilbys gratis trådløs internett. Badene har dusj og badekar, kombinert sådan, sminkespeil og hårføner. Du kan få gratis aviser og rommene har telefon med voicemail.

Fasiliteter

Hôtel Pavillon Opéra tilbyr «room service», frokost på rommet og vaskeritjenester. Det flerspråklige personalet kan også hjelpe deg med transport til og fra flyplassen, hjelp til utflukter og bagasjeoppbevaring. Hotellet kan rutte med et døgnåpent konferansesenter, 4 møterom og audiovisuelt utstyr. Dette 6-etasjershotellet har også en bar/lounge hvor du kan slappe av med en drink, selskapslokaler og butikker på stedet. Resepsjonen er døgnåpen.

Andre tjenester som tilbys er barnepass og valutaveksling. Det er ikke parkering tilgjengelig på selve hotellet, men det finnes parkering i nærheten mot et tillegg. Barn under 14 år bor gratis ved bruk av eksiterende sengetøy/-plasser, dvs. at barnet sover i samme seng og bruker samme sengetøy som evt. foreldrene eller den/de barnet reiser sammen med.

Resurser:

http://www.pavillonopera.com/

TripAdvisor om dette hotellet

Info om attraksjoner i Paris