Blog

Hotel de Paris Maubeuge

Like ved togstasjonen Gare du Nord ligger dette 2-stjerners hotellet, i nærheten av Paris Museum of Freemansory og Louvre, museet som huser noen av historiens største kulturskatter. Ikke langt unna ligger også elva Seine, med øya Île de la Cité og Notre Dame katedralen. I området rundt hotellet er det mange undergrunnsstasjoner som enkelt og raskt tar deg til de mest spektakulære turistattraksjonene i Paris, som Triumfbuen, Sacré-Coeur Basilica, Eiffeltårnet og Pantheon for å nevne noen.

For de shoppingglade er det ikke langt til byens mest luksuriøse og populære handlegater. Tar du «metro-en» bare noen få stopp finner du Champs-Elysees, Europas dyreste handlegate, med butikker som Chanel, Hugo Boss og Christian Dior Couture.

Fasiliteter

Hotellets fasiliteter består av et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og en døgnåpen resepsjon. Alle barn under 3 år bor gratis ved bruk av allerede eksisterende sengetøy/-plasser, dvs. at barnet sover i samme seng og bruker samme sengetøy som en medreisende voksen. Barn under 2 år bor gratis ved bruk av krybbe. Det er gratis wi-fi tilgjengelig på alle rommene og i alle fellesarealene. Etter en lang dag med sightseeing eller shopping kan du enkelt slappe av med en drink i hotellets egen bar.

Det er safe og hårføner på alle av hotellets 30 gjesterom. Det er også flatskjermer i alle rom, med kabel-TV-kanaler, samt skrivebord og telefon. Hotellet tilbyr også telefonvekking og ekstra håndklær/sengetøy på forespørsel, og rommene rengjøres daglig.

Det er tillatt med dyr på hotellet. Parkering er dessverre ikke mulig på selve hotellet, men privat parkering er tilgjengelig i nærheten mot et tillegg på 13 euro per dag.