Blog

Grand Majestic Plaza

I hjertet av den eldste bydelen i Praha finner vi ærverdige Grand Majestic Plaza Hotell. Vi fant hotell i Praha som var en sammenligningstjeneste for flere hotell-aktører og fant en god pris for dette hoteller der. Firestjerners hotellet tilbyr deg en luksuriøs overnatting i en av de mest historierike byene i Europa, fordelt over nesten 200 moderne og oppussede rom.

Nylig renovert

Grand Majestic Plaza har nylig gjennomgått en større overhaling og har en beliggenhet som gjør det perfekt for turistovernatting. Hotellet ligger sentralt i den gamle bydelen av Praha, der det finnes både mye historie og mange lokale forretninger. Med gåavstand til de fleste turistattraksjonene sparer du mye penger på transport.

Severdigheter i nærheten

Vi anbefaler at man stikker innom nærliggende severdigheter som Municipal House og Gothic Powder Gate. For den som vil legge igjen litt penger på kjøpesentrene når man først er utenlands, så ligger det anerkjente Palaldium bare noen få kvartaler fra hotellet.

Alle rommene har inkludert internettilkobling uten ekstra kostnader, og det finnes rom av alle størrelser, både for enslige, par, familier og de som vil ha den dyreste toppsuiten. Hotellet har en egen restaurant som serverer tradisjonell, tsjekkisk mat, og for de som reiser i forretningssammenheng finnes det flere møte- og konferanserom med toppmoderne utstyr. Totalt er det plass til 260 mennesker i disse!

God beliggenhet

Det tilbys parkering i garasje til besøkende som har bil. Blant de som har overnattet på hotellet tidligere er majoriteten familier og par som pleier kjærligheten. Hotellet får veldig mye skryt for en koselig og bra beliggenhet, samtidig som forventningen overstiger de hyggelige prisene. Jevnt over så er Grand Majestic Plaza veldig godt vurdert på de ulike reisesidene, noe som tyder på at de fleste som har overnattet der har hatt et veldig godt opphold.

Resurser

http://no.hotels.com/ho325392/grand-majestic-plaza-praha-tsjekkia/

Tripadvisor om dette hotellet

Litt info om Praha